Afspraak maken

Patiënt worden in onze praktijk? Inwoners die in Edegem wonen en zich als nieuwe patiënt wensen aan te melden: Gelieve contact op te nemen met het secretariaat op nr. 03 443 06 70 en uw naam, gezinstoestand, telefoonnummer en eventueel e-mailadres mee te delen. U zult later gecontacteerd worden. Om de kwaliteit van de zorg te verzekeren in de toekomst, nemen wij geen patiënten aan die buiten Edegem gedomicilieerd zijn of in Edegem wonen maar reeds een huisarts hebben. Nieuwe patiënten kunnen bij de volgende artsen terecht: Dr. J. Cleemput, Dr. C. Loos, Dr. S. De Ferm, Dr. P. Janssens en Dr. K. Baetens.

Voor bestaande patiënten met een GMD verandert er niets.

Een afspraak kan u online boeken via Progenda of telefonisch op het nummer 03/443.06.70

  • Indien u met twee personen komt, boekt u 2 afspraken na elkaar in.
  • Indien het om een probleem gaat dat meer tijd vraagt dan een gewone consultatie (ongeveer 15 minuten), gelieve dan telefonisch via het secretariaat af te spreken.
  • Bepaalde technische onderzoeken of ingrepen (bv. spirometrie, ECG, wegsnijden van een huidletsel, …) worden alleen uitgevoerd door bepaalde artsen. Gelieve hiervoor dan ook steeds telefonisch een afspraak te maken, dit om vergissingen te vermijden.
  • Wenst u een (elektronisch) gemaakte afspraak te annuleren, dan kan u dit zelf doen tot 24 uur voor uw afspraak. Indien u later dan 24h op voorhand annuleert, dient u het secretariaat te contacteren.
  • Plots ziek en geen afspraak meer online, bel naar het secretariaat er zijn vaak nog reserve plaatsen voor DRINGENDE gevallen.